Cosul meu (gol) 0

TOP VANZARI

Tot topul vanzari

Ulei de yangu extravirgin

yangu 10 ml
19,75 lei
EXPEDIERE IN 1-2 ZILE

UNUL DIN PUTINELE ULEIURI RECOMANDATE TENULUI GRAS.

Uleiul de yangu este foarte popular si traditional folosit pentru ingrijirea pielii si a parului. Foarte bogat in acizi grasi esentiali si in antioxidanti, uleiul de yangu contine cantitati importante de  acid palmitic, oleic si linoleic.

Desi nu este certificat oficial, acesti acizi confera uleiului de yangu importante proprietati protectoare de necontestat contra UVA/UVB.

Compozitia sa unica, nongrasa confera uleiului de yangu proprietati deosebite seboregulatoare si matifiante. Datorita  acestor proprietati, uleiul de yangu este excelent pentru tenurile mixte, grase, acneice sau cu probleme.

De asemenea uleiul de yangu este un excelent conditionant, perfect pentru a disciplina parul buclat, cret sau afro.

Producator
IN STOC
Comenzi telefonice: 0721 393 383 Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Comanda dvs. este pregătită și expediată în termen de 24-48 de ore
Retur al produselor achiziționate în termen de 14 zile

Desi foarte popular in Africa, uleiul de Yangu este foarte putin cunoscut in Europa.

Uleiul de yangu este obtinut din fructele arborelui Calodendrum Capense, un arbore maiestuos si impunator cu flori superbe, care creste in sudul continentului african.

Uleiul de yangu este foarte popular si traditional folosit pentru ingrijirea pielii si a parului. Foarte bogat in acizi grasi esentiali si in antioxidanti, uleiul de yangu contine cantitati importante de  acid palmitic, oleic si linoleic.

Desi nu este certificat oficial, acesti acizi confera uleiului de yangu importante proprietati protectoare de necontestat contra UVA/UVB.

Compozitia sa unica, nongrasa confera uleiului de yangu proprietati deosebite seboregulatoare si matifiante. Datorita  acestor proprietati, uleiul de yangu este excelent pentru tenurile mixte, grase, acneice sau cu probleme.

De asemenea uleiul de yangu este un excelent conditionant, perfect pentru a disciplina parul buclat, cret sau afro.

 

PROPRIETATI

  • Seboregulator si matifiant
  • Protector contra razelor UVA/UVB
  • Hranitor si echilibrant pentru piele
  • Hranitor, conditionant si disciplinant pentru par
  • Protejeaza parul de efectele razelor solare asupra parului uscat sau vopsit 
  • Capacitate mare de a patrunde rapid in piele fara a lasa film gras

RECOMANDARI

  • Piele mixta, grasa
  • Piele cu imperfectiuni si probleme, acnee
  • Expunere la soare
  • Par deteriorat, devitalizat
  • Par vopsit
  • Par rebel, cret, afro
  • Suport pentru uleiurile grase care patrund greu in piele si par

UTILIZARE

  • Incorporarea uleiului de yangu in doza zilnica de crema pentru tenurile mixte, grase sau cu probleme
  • Incorporarea uleiului de yangu in uleiuri de masaj facial si corporal pentru pielea grasa, cu probleme, imperfectiuni, cosuri, acnee (ulei de jojoba, ulei de alune, ulei de macadamia, ulei esential de chiparos albastru, ulei esential de grapefruit, ulei esential de manuka, ulei esential de monarde, ulei esential de palmarosa)
  • Prepararea de cosmetice bio pentru tenuri grase, mixte, cu probleme (, extract pudra de seva de bambus, oxid de zinc, extract pudra de ceai verde, extract pudra de centella asiatica, extract pudra de Tepezcohuite, extract pudra de merisor, extract pudra de acerola)
  • Incorporarea in masti, combinat cu alte uleiuri vegetale si esentiale, ingrediente si activi cosmetici specifici tenurilor grase, cu probleme
  • Incorporarea in uleiuri pentru par (ulei de camelie, ulei de brocoli, ulei de kukui, ulei de sapote, ulei de buriti, ulei esential de grapefruit, ulei esential de Bay Saint-Thomas, ulei esential de Nard, ulei esential de ylang ylang)
  • Incorporarea uleiului de yangu in masti pentru par, combinat cu alte uleiuri vegetale si esentiale, ingrediente si activi cosmetici specifici fiecarui tip de par
  • Prepararea de produse cosmetice bio pentru ingrijirea parului: sampoane, balsamuri, ape de limpezire specifice fiecarui tip de par
  • Combinarea uleiului de yangu cu uleiuri grase pentru a mari si facilita capacitatea de patrundere in piele a acestora

COMPOZITIE

  • Ulei de yangu extravirgin 100% pur si natural, obtinut din prima presare la rece a samburilor de yangu, recoltati din zone salbatice, nepoluate
  • Acizi grasi: Omega 6 - 41%, Omega 9 - 36%, palmitic - 14%, stearic - 4%
  • Denumire: Calodendrum Capense
  • Tara de origine: Kenya
  • Importat in UE:Franta

PROPRIETATI ORGANOLEPTICE

  • Aspect: lichid uleios limpede
  • Culoare: galben auriu
  • Miros: migdala amara
  • Tusa: uscata
  • Ulei sensibil la oxidare

 

Pastrare: ulei sensibil la oxidare. A se pastra ferit de lumina si caldura. La peste 25°C se pastreaza la frigider.

 

Prezentare: 10 ml.