Reduceri de 15% la toate produsele in perioada 21.09 - 25.09.2020

Oferta este valabila in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte reduceri

Cosul meu (gol) 0

TOP VANZARI

Tot topul vanzari
Pret redus

Ulei de avocado bio extravirgin

avocat 100 ml
Reducere 15% 54,83 lei
64,50 lei
EXPEDIERE IN 1-2 ZILE
Producator
IN STOC
Comenzi telefonice: 0721 393 383 Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Comanda dvs. este pregătită și expediată în termen de 24-48 de ore
Retur al produselor achiziționate în termen de 14 zile

Uleiul de avocado bio extravirgin este extras din fructul de avocado prin presare mecanica, la rece.

Avocado este consumat in America Latina de peste 10.000 de ani. Arborele de avocade are nevoie de 4 pana la 6 ani pentru a produce fructe.

Bogat in acizi grasi, steroli, polisteroli, carotenoizi (precursor al Vitaminei A), tocoferol, uleiul de avocado are multiple virtuti si de asemenea intrebuintari. In alimentatie, uleiul de avocado are actiune benefica pentru protejarea si tonifierea sistemului cardio-vascular si diminuarea colesterolului din sange.

In cosmetica, uleiul de avocado este foarte apreciat pentru excelentele sale calitati regenerante si rehidratante care il recomanda pentru ingrijirea inclusiv a zonelor delicate cu piele foarte fina, zona ochilor, a gatului.

Uleiul de avocado este ideal si pentru ingrijirea parului uscat si deteriorat. In bucataria mediteraneeana, uleiul de avocado este foarte apreciat pentru gustul si calitatile sale deosebite. 

 

 

 

  

PROPRIETATI

Emolient, protector

Regenerant, rehidratant

Foarte penetrant, nu lasa film gras

Cicatrizant si calmant (face minuni in tratarea "micilor bubite" cotidiene)

Hranitor, regenerant si revigorant al parului, stimuleaza crestere

RECOMANDARI

Piele deshidratata, devitalizata, fisurata, descuamata, destinsa (flasca, lasata)

Pielea delicata fragila ochi, gat, decolteu

Pielea sensibila si delicata a bebelusilor si copiilor mici

Micile probleme si imperfectiuni ale pielii (iritatii, bubite, cosuri)

Tenul matur, cu riduri, flasc

Vergeturi si cicatrici

Hranirea revigorarea parului uscat, deteriorat

Ulei alimentar foarte apreciat

UTILIZARE

Ulei de avocado este ideal pentru prepararea de serumuri pentru ingrijirea si refacerea tesutului sensibil si fin (ochi, gat, decolteu) in combinatie cu alte uleiuri esentiale si vegetale specifice

Incorporarea uleiului de avocado in doza zilnica sau prepararea de cosmetice bio: creme, balsamuri antirid, regenerante pentru pielea matura, degradata, flasca

Incorporarea uleiului de avocado in doza zilnica sau preprarea de cosmetice bio: creme si balsamuri pentru maini si zone uscate, degradate

Uleiul de avocado poate fi folosit ca balsam pentru buze

Uleiul de avocado este un ulei bland, excelent pentru ingrijirea pielii bebelusilor

Simplu sau combinat cu alte uleiuri esentiale si vegetale, uleiul de avocado este un excelent ulei de masaj

Incorporarea in doza zilnica sau prepararea de cosmetice bio: balsamuri, masti pentru regenerarea, hranirea si intarirea parului si pentru stimularea cresterii acestuia

COMPOZITIE

Ulei de avocado 100% pur si natural, obtinut din Cultura Biologica, din prima presare mecanica la rece a fructului

Acizi grasi: Omega 6-10%, Omega 9-61,6%, palmitoleic-7,8%, palmitic-18,9%

Alti compusi: steroli, vitamina A, B, C, D, E, P

Denumire: Persea Gratissima                                     

Tara de origine: Kenya

Importat in UE: Franta

PROPRIETATI ORGANOLEPTICE

Aspect: lichid uleios vascos

Culoare: galben-verde

Miros: dulce si agreabil

Gust: fructat si dulce, specific de avocado

Calitate: cosmetica si alimentara

Ulei stabil oxidativ

 

Pastrare: ferit de caldura si lumina.

 

Prezentare: 100 ml.