Reduceri de 15% la toate produsele in perioada 21.09 - 25.09.2020

Oferta este valabila in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte reduceri

Cosul meu (gol) 0

TOP VANZARI

Tot topul vanzari
Pret redus

Ulei esential de palmarosa bio

palmarosa 10 ml
Reducere 15% 32,17 lei
37,85 lei
EXPEDIERE IN 1-2 ZILE

100% pur si natural, bogat in compusi naturali activi, uleiul esential de palmarosa sau geranium de India este un ulei polivalent cu aplicatie cosmetica, in sfera problemelor cutanate, stimulare si drenaj limfatic, alopecie, traspiratie excesiva.

Producator
IN STOC
Comenzi telefonice: 0721 393 383 Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Comanda dvs. este pregătită și expediată în termen de 24-48 de ore
Retur al produselor achiziționate în termen de 14 zile

Uleiul esential de palmarosa este obtinut prin distilarea partilor aeriene ale unei plante de talie inalta, cu flori rosii asemanatoare cu florile de geranium, care creste in zonele tropicale. Originara din India, planta mai este denumita si geranium de India.

Uleiul esential de palmarosa are proprietati antibacteriene, antifungice, antalgice si antiseptice de exceptie si este traditional utilizat in India pentru tratarea afectiunilor tesutului cutanat si a afectiunilor ginecologice.

Uleiul esential de palmarosa surprinde si prin calitatile sale excelente revitalizante, cicatrizante, de hidratare si reglare a secretiei de sebum.

Datorita proprietatilor de stimulare a circulatiei sanguine si drenante ale sistemului limfatic, uleiul esential de palmarosa este un excelent remediu in tratamentele anticelulita si de remodelare corporala.

Psihoemotional, uleiul de palmarosa alunga gandurile negre, angoasa si este un excelent afrodisiac. Datorita parfumului floral, suav  si foarte apropiat de cel al uleiului esential de trandafir dar cu note subtile, delicate de iasomie si flori de portocal, uleiul esential de palmarosa este un excelent si apreciat inlocuitor al acestor esente rare si scumpe.
 
PROPRIETATI

  • Puternic antibacterian si antifungic cu spectru larg
  • Antiviral si stimulant imunitar, antalgic
  • Regenerant al tesutului cutanat
  • Astringent, hidratant, seboregulator
  • Drenant al sistemului limfatic
  • Stimulant al circulatiei sanguine
  • Calmant si relaxant al sistemului nervos
  • Tonic general si al sistemului neuro-hormonal, afrodisiac
  • Excelent parfumant si inlocuitor al esentelor rare si scumpe

RECOMANDARI

  • Piele matura, devitalizata, ridata
  • Ten gras, ten acneic, ten cuperozic
  • Celulita, drenaj limfatic, edeme
  • Circulatie sanguina deficitara
  • Afectiuni cutanate: plagi, eczeme, micoze, dermatite
  • Par gras, seboree capilara, matreata, alopecie seboreica
  • Afectiuni gastrointestinale, diaree, gastroenterite
  • Afectiuni uro-genitale, uretrite, cistite, vaginite, salpingite, cervicite, dureri de sâni
  • Afectiuni ORL, sinuzite, otite, rinofaringite
  • Transpiratie excesiva cu miros neplacut, recomandat in special pentru picioare

UTILIZARE

  • Cateva picaturi incorporate in orice produs cosmetic pentru piele si par sau pentru tratarea diferitelor afectiuni, vor imbogati produsul cu toate aceste proprietati speciale si polivalente ale uleiului de palmarosa (incorporat in solutii apoase, lotiuni, ape florale, apa de baie, se face prin solubilizarea uleiului intr-un dispersant: Solubol sau Disper)
  • Incorporarea uleiului de palmarosa in produse cosmetice pentru tenuri grase, acneice sau prepararea de cosmetice bio: creme, lapte geluri, serumuri, in combinatie cu uleiurile esentiale si vegetale, extractele, ingredientele si activii cosmetici specifici
  • Incorporarea uleiului de palmarosa in produse cosmetice pentru par gras, matreata sau caderea parului sau prepararea de cosmetice bio: sampoane, balsamuri, masti, in combinatie cu uleiurile esentiale si vegetale, extractele, ingredientele si activii cosmetici specifici
  • Incorporarea uleiului de palmarosa in produse cosmetice pentru celulita si stimularea circulatiei sanguine sau prepararea de cosmetice bio: creme, lapte geluri, serumuri, in combinatie cu uleiurile esentiale si vegetale, extractele, ingredientele si activii cosmetici specifici
  • Incorporarea uleiului de palmarosa in unguente, creme, pentru afectiuni cutanate sau prepararea acestora
  • Incorporarea uleiului de palmarosa in uleiuri pentru masaj facial sau corporal pentru pielea matura in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale
  • Incorporarea uleiului de palmarosa in uleiul de masaj facial pentru tenurile grase, acneice combinate cu uleiurile esentiale si vegetale specifice
  • Incorporarea uleiului de palmarosa in uleiul de masaj drenant, de stimulare a circulatiei sanguine si de eliminare a celulitei
  • Incorporarea uleiului de palmarosa in masti regenerante, purifiante, hidratante pentru ten si par in combinatie cu alte uleiuri esentiale si vegetale, extractele, ingredientele si activii cosmetici specifici
  • Incorporarea in lotiuni spray-uri in caz de transpiratie excesiva si miros neplacut, in special pentru picioare
  • Incorporarea in apa de baie: 10-15 picaturi dizolvate in Solubol sau Disper
  • Masaj pe plexul solar in caz de stres, angoasa, depresii, cu ulei esential de palmarosa combinat cu un ulei vegetal
  • Masaj pe abdomen in caz de afectiuni uro-genitale cu ulei de palmarosa combinat cu un ulei vegetal
  • Masaj afrodisiac, inghinal si la baza coloanei vertebrale cu ulei de palmarosa combinat cu un ulei vegetal
  • Difuzare aeriana simplu sau combinat cu alte uleiuri esentiale pentru dezinfectarea si parfumarea aerului, calmarea sistemului nervos
  • Prepararea parfumurilor in combinatie cu alte uleiuri esentiale si parfumarea cosmeticelor

DOZAJ

  • Ten: 1- 1,5%
  • Corp: 1,5-2%

PRECAUTII

  • A nu se folosi in timpul sarcinii
  • Efectuati testul
  • Utilizare interna doar cu avizul medicului, specialistului in aromaterapie

COMPOZITIE

  • Ulei esential de palmarosa botanic si biochimic definit, obtinut din cultura ecologica, prin distilarea in vapori de apa a partii aeriene

               100% pur - nediluat in ulei vegetal sau amestecat cu uleiuri cu proprietati asemanatoare
               100% natural - nedenaturat cu molecule de sinteza 
               100% integral - nedecolorat, nedeterpenizat, nerectificat, nefractiona

  • Denumire: Cymbopogon Martinii varianta Motia
  • Compusi naturali ce pot provoca alergii: limonene, linalool, geraniol, citral, farnesoli (specificatie conform Amendamentului nr. 7 al Directivei Europene referitoare la produsele cosmetice/CE 15/2003)
  • Produs in: India
  • Importat in UE: Franta

PROPRIETATI ORGANOLEPTICE

  • Aspect: lichid mobil, limpede
  • Culoare: galben deschis
  • Miros: proaspat, dulce-floral, apropiat de trandafir
  • Utilizare: cosmetica, aromaterapie, parfumerie

 
 
Pastrare: loc uscat, ferit de lumina si caldura.
 
Prezentare: 10 ml.

 

Distilarea completa este procesul integral de distilare, dupa care nu mai urmeaza a-2-a sau a-3-a distilare, asigurand astfel uleiului esential concentratia maxima de principii active. Uleiurile esentiale pot fi obtinute din distilare completa, prima distilare, a doua distilare, a treia distilare, rezultand uleiuri esentiale de calitati diferite ale caror principii active scad pe masura ce planta sau componenta acesteia este supusa mai multor distilari.


 

 

Informatiile de pe acest site sunt oferite cu titlu informativ si nu pot fi considerate informatii medicale. Proprietatile, recomandarile si modul de utilizare sunt obtinute din surse de referinta si confirmate prin studii si observatii in mediul stiintific insa nu pot angaja sub nicio forma responsabilitatea noastra. Pentru utilizarea in scop medical, va rugam sa consultati un medic specialist.