Cosul meu (gol) 0

TOP VANZARI

Tot topul vanzari

Set uleiuri esentiale buna dispozitie

bonne humeur
91,18 lei

Un set de uleiuri esentiale pentru cei ce vor sa alunge „cenusiul”, tristetea si vor sa-si pastreze surasul si buna dispozitie.

Verbina exotica, grapefruit si ylang ylang, trei uleiuri esentiale optimizante, utilizate in difuzare sau masaj pentru o stare de bucurie, pofta de viata si buna dispozitie.

Sclipitor si revitalizant, uleiul esential de grapefruit aduce optimism si buna dispozitie, confera incredere in sine si ordoneaza si focuseaza ideile.

Uleiul esential de ylang-ylang cu interesantele lui proprietati antispasmodice este recunoscut ca un excelent calmant al respiratiei si ritmului cardiac, in caz de agitatie sau stres. Este de asemenea, un minunat ulei contra stresului si dificultatii de a adormi.

Ulei esential de Litsee citronee, denumita si verbina exotica sau verbina de Yunnan  cu note proaspete de lamaie si o unda de  parfum de verbina care invita la o bine meritata odihna recuperatoare si care favorizeaza destinderea  si induce buna dispozitie.

Producator
Stoc epuizat
Comenzi telefonice: 0721 393 383 Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Comanda dvs. este pregătită și expediată în termen de 24-48 de ore
Retur al produselor achiziționate în termen de 14 zile

Un set de uleiuri esentiale pentru cei ce vor sa alunge „cenusiul”, tristetea si vor sa-si pastreze surasul si buna dispozitie.

Verbina exotica, grapefruit si ylang ylang, trei uleiuri esentiale optimizante, utilizate in difuzare sau masaj pentru o stare de bucurie, pofta de viata si buna dispozitie.

Sclipitor si revitalizant, uleiul esential de grapefruit aduce optimism si buna dispozitie, confera incredere in sine si ordoneaza si focuseaza ideile

Uleiul esential de ylang-ylang cu interesantele lui proprietati antispasmodice este recunoscut ca un excelent calmant al respiratiei si ritmului cardiac, in caz de agitatie sau stres.Este de asemenea, un minunat ulei contra stresului si dificultatii de a adormi.

Ulei esential de Litsee citronee, denumita si verbina exotica sau verbina de Yunnan cu note proaspete de lamaie si o unda de  parfum de verbina care invita la o binemeritata odihna recuperatoare si care favorizeaza destinderea  si induce buna dispozitie.

 

 

DESCOPERITI MINUNATELE LOR PROPRIETATI  PE PAGINA FIECARUI ULEI ESENTIAL

 

 

PRECAUTII

 • Cititi intotdeauna precautiile de utilizare specifice uleiurilor esentiale
 • A nu se lasa la indemana copiilor
 • A nu se difuza in camera bebelusilor
 • A se difuza de preferinta la rece (brumizator, difuzor electric, etc) si a se evita utilizarea de candele deoarece caldura degradeaza uleiurile esentiale
 • A nu se difuza uleiurile esentiale in timpul somnului. Se difuzeaza cu 30 de minute inainte de culcare.
 • A nu se depasi 20 de minute de difuzare daca se foloseste un difuzor electric
 • A se asigura o buna aerisire zilnica.
 • A nu se difuza in spatii mici, neaerisite, neventilate
 • A nu se inspira uleiurile esentiale deasupra aparatului de difuzare
 • A se evita difuzarea uleiurilor aproape de suprafete, obiecte vopsite, pictate, le pot deteriora
 • A se respecta precautiile de utilizare specifice fiecarui ulei
 • Lichide si vapori inflamabile, pot provoca iritatii, alergii cutanate (utilizate in stare pura).
 • Prezinta risc mortal in caz de ingestie si patrundere in caile respiratorii (daca produsul este ingerat accidental si in cantitate mare), in acest caz nu nu se provoaca voma.
 • Toxic pentru organismele acvatice in caz de deversari masive in cursurile de apa.

 

 

Pastrare: A se pastra intr-un loc uscat, ferit de lumina si caldura

 

 

Prezentare: cutie cu 3 uleiuri esentiale