Cosul meu (gol) 0

TOP VANZARI

Tot topul vanzari
Nou

Otet bio din flori de cocos

vinaigre c 250 ml
39,50 lei
EXPEDIERE IN 1-2 ZILE

Otetul bio din flori de cocos este obtinut din seva florilor care contin natural zahar si nu din apa de cocos. Procedeul de natural de fermentatie si maturare dureaza aproximativ 8 luni si este realizat fara adaosuri de aditivi sau zahar, spre deosebire de otetul din apa de cocos, mai putin scump, dar care se obtine prin adaugarea de zahar.

Otetul bio din flori de cocos pe care vi-l propunem este obtinut in Filipine, iar seva este manual recoltata prin metode traditionale, vechi de mii de ani. 

Niciodata incalzit si nefiltrat, otetul din flori de cocos isi pastreaza bogatia enzimatica si concentratia mare in minerale (potasiu, magneziu, zinc, fier, fosfor, etc) si aminoacizi, fiind un veritabil produs de ingrijire a parului, simplu, eficient si la indemana oricui.

Otetul din flori de cocos bio reface pH-ul natural a scalpului si parului, netezeste fibra capilara, inchide solzii cuticulelor de par, favorizeaza decurcarea parului, confera forta, vitalitate si stralucire acestuia.

IN STOC
Comenzi telefonice: 0721 393 383 Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Comanda dvs. este pregătită și expediată în termen de 24-48 de ore
Retur al produselor achiziționate în termen de 14 zile

Otetul bio din flori de cocos este obtinut din seva florilor care contin natural zahar si nu din apa de cocos. Procedeul de natural de fermentatie si maturare dureaza aproximativ 8 luni si este realizat fara adaosuri de aditivi sau zahar, spre deosebire de otetul din apa de cocos, mai putin scump, dar care se obtine prin adaugarea de zahar.

Florile de cocos, o parte mai putin cunoscuta a cocotierului,contin o seva foarte concentrate in zahar, din care se obtine zaharul brun de cocos recunoscut pentru indicele glicemic foarte mic in comparatie ci zaharul clasic..

Otetul bio din flori de cocos pe care vi-l propunem este obtinut in Filipine, iar seva este manual recoltata prin metode traditionale, vechi de mii de ani. Un cocotie produce 10-12 litri de seva, care dupa recoltare este imediat folosita pentru obtinerea zaharului brun sau pusa la fermentat pentru a obtine excelentul otet din flori de cocos.

Niciodata incalzit si nefiltrat, otetul din flori de cocos isi pastreaza bogatia enzimatica si concentratia mare in minerale (potasiu, magneziu, zinc, fier, fosfor, etc)  si aminoacizi. Fiind un veritabil produs de ingrijire a parului, simplu, eficient si la indemana oricui.

Otetul din flori de cocos bio reface pH-ul natural a scalpului si parului, netezeste fibra capilara, inchide solzii cuticulelor de par, favorizeaza decurcarea parului, confera forta, vitalitate si stralucire acestuia.

Crud si “viu”, otetul din flori de cocos bio, obtinut prin acest procedeu manual si traditional, cu gust suav si dulceag, este un ingredient original si foarte apreciat in bucatarie cat si pentru prepararea bauturilor racoritoare, agreabil de consumat in special dupa o masa copioasa.

 

 

PROPRIETATI

  • Neutralizeaza calcarul, netezeste cuticulele parului
  • Confera stralucire si suplete parului
  • Inchide solzii fibrei capilare, diminueaza porozitatea parului uscat, deteriorat, cret
  • Protejeaza structura parului si culoarea acestuia, gratiei concentratiei mari in antioxidanti
  • Echilibreaza pH-ul natural al parului si scalpului
  • Infrumuseteaza parul si ii confera un aspect matasos
  • Purifica, echilibreaza scalpul si parul cu tendinta de ingrasare
  • Calmeaza mancarimile in caz de matreata

RECOMANDARI

  • Inlocuirea otetului de vin sau a cidrului
  • Limpezirea parului dupa samponare
  • Limpezirea parului dupa utilizarea sampoanelor vegetale sau a utilizarii pudrelor de Shikakai, Reetha, Sidr pentru spalarea parului
  • Limpezirea parului pentru a neutraliza calcarul
  • Inchiderea solzilor, netezirea fibrei capilare si fixarea culorii dupa vopsirea parului cu henna sau cu o vopsea vegetala
  • Par tern, casant, aspru
  • Par vopsit
  • Par cret
  • Par mixt, gras
  • Scalp cu tendinta de ingrasare, mancarimi
  • Redarea stralucirii si aspectului matasos al parului
  • Conditionant capilar, faciliteaza descurcarea parului

 

UTILIZARE

  • 500 ml apa
  • 2 linguri de otet din flori de cocos bio
  • Se amesteca si se foloseste ca ultima apa de limpezire

 

COMPOZITIE

  • Otet din flori de cocos bio 6% aciditate, 100% natural, crud, nefiltrat, neincalzit, obtinut prin fermentatia naturala a sevei de flori de cocos din Agricultura Biologica, fara adaos de zahar sau alte adaosuri
  • Produs in : Filipine

 

PROPRIETATI ORGANOLEPTICE

  • Aspect: lichid tulbure cu posibile depuneri (aceste depuneri naturale sunt specifice otetului obtinut prin fermentatie naturala si nefiltrat)
  • Culoare: galben-brun
  • Miros: specific de otet, cu note zaharate
  • Gust: acidulat catacteristic, lejer zaharat
  • Calitate: cosmetica si alimentara

 

 

Pastrare: recipient bine inchis, ferit de caldura si lumina

 

 

Prezentare; flacon 250 ml